Va'aiga lautele o alamanuia mea faigaluega fa'avela i Saina

O meafaigaluega fa'afesuia'i vevela o se masini fa'asao malosi lea e iloa ai le fa'afefe o le vevela i le va o le lua pe sili atu vai i vevela eseese.E faʻafeiloaʻi le vevela mai le maualuga o le vevela o le vai i le maualalo o le vevela o le vevela, ina ia oʻo atu le vevela o le vevela i le faiga faʻagasologa, o faʻamaoniga faʻamaonia e fetaui ma manaʻoga o tulaga faʻagasologa, i le taimi lava e tasi, o se tasi foi o meafaigaluega autu e faʻaleleia atili. malosi malosi.O le alamanuia mea fa'afefe vevela e aofia ai le 30 alamanuia, e pei o le HVAC, puipuiga o le siosiomaga, fai pepa, mea'ai, vaila'au vaila'au, metallurgy, togafitiga o le ea, togafitiga vai ma isi.

  

O faʻamaumauga o loʻo faʻaalia ai o le tele o maketi o pisinisi faʻafefe vevela a Saina i le 2014 e tusa ma le CNY66 piliona, aemaise lava i fanua o suauʻu, vailaʻau vailaʻau, metallurgy, eletise eletise, fau vaa, faʻavevela tutotonu, pusaaisa ma ea malulu, masini, meaʻai, ma vailaʻau. ma isi. Faatasi ai ma i latou, o le alamanuia petrochemical o le maketi sili ona tele mo le alamanuia exchanger vevela, faatasi ai ma le tele o maketi o le CNY20 piliona, o le vevela exchanger tele maketi i le fanua metallurgy malosiaga e uiga i le CNY10 piliona, o le gaosiga o vaa faufale vevela tele maketi o. sili atu i le CNY7 piliona, o le tele o maketi o exchangers vevela i le alamanuia masini e uiga i CNY6 piliona, o le tele maketi o exchangers vevela i totonu o le alamanuia faavevela tutotonu e sili atu i le CNY4 piliona, ma le alamanuia taumafa foi ei ai se maketi o le toeitiiti CNY4 piliona.E le gata i lea, o taʻavale aerospace, masini semiconductor, malosiaga faaniukilia, uila afi, faʻaola photovoltaic power generation, malosi ma isi fanua e manaʻomia ai se numera tele o tagata faʻapolofesa faʻafefe vevela, ma o nei maketi e tusa ma le CNY15 piliona.

  

Ua faia e le alamanuia meafaigaluega faafesuiai vevela tulaga ausia i suesuega i le faasaoina o le malosi ma le puipuiga o le siosiomaga, faaleleia le lelei o le fesuiaiga o le vevela, faaitiitia le pa'ū o le mamafa, faasaoina tau, ma le faaleleia o le malosi vevela o masini ma isi. O le taimi, o le a tausia e le alamanuia su'esu'e vevela a Saina le fua faatatau o le tuputupu ae faaletausaga e uiga i le 10% mai le 2015 i le 2025.

 

2
ERV Heat Recovery Ventilator ma Fa'amama (7)

Taimi meli: Iuni-15-2022